Jumaat, Disember 20, 2013

Peluang Menjadi Jutawan Segera!

Mungkin ramai menjangkakan post ini sekadar gimik Skim Cepat Kaya (SCK).
Tidak..bukan SCK, malah ianya patuh syariah.
Kalau ada yang dah tahu tu, tak mengapa..saya cuma berkongsi cara yang halal dengan bermodalkan tunai RM4,020 untuk mencapai hasrat dan matlamat kewangan berjumlah RM2 juta..
Masih tak percaya..ianya ada dua cara iaitu

 
  •  Peluang memenangi RM1 juta dalam bentuk sijil SSP. Anda perlu melanggan Sijil Simpanan Premium, Bank Simpanan Nasional (BSN) dengan amaun berjumlah RM3,000 di cawangan BSN yang terdekat, tapi seelok-eloknya di Kuala Lumpur bagi membuka peluang cabutan edisi tempatan. Bertindaklah sebelum atau pada 27 Disember 2013 (Jumaat). Pengumuman keputusan dibuat pada 28 Dis 2013 jam 1.30 tengahari menerusi Buletin Tengahari TV3.  Detail, Klik Pautan
  • Peluang menang RM1juta tunai. Caranya dengan membuka akaun al Awfar, Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB). Kos proses RM20 dan perlu deposit RM1,000 untuk peluang memenangi RM1juta. Tindakan perlu dilakukan sebelum atau pada 31 Disember 2013 (Selasa).Manakala pengumuman keputusan akan dibuat dalam bulan Mei 2014. Detail, Klik Pautan.

 
 
So, sekiranya anda dah buat, tawakkal jer lah dan rajin-rajinlah bersedekah, amal jariah dan perbanyakkan solat sunat dhuha dan solat sunat subuh.
Didoakan semoga ada di antara kita dijemput rezekinya melalui kaedah ini.
Anda buat, Insya Allah dapat :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan